Vartex Laundry Intelligence

Het Laundry Intelligence Dashboard is de plek waar alle informatie terecht komt, verzameld door Smart Control, onze universele software. U krijgt hier een gedetailleerd blik van uw machines. Vervolgens kunt een uitdraai maken van de data door een universele koppeling. Met andere woorden, het Laundry Intelligence Dashboard kan gekoppeld worden aan de software die uw voorkeur heeft.

Het Laundry Intelligence Dashboard geeft managers inzicht in hetgeen wat veranderd kan worden in het proces. Vervolgens kunnen problemen worden opgelost.

Neem een wasmachine met een capaciteit van 50 kg. Standaard wordt altijd water gebruikt voor 50 kg, maar de machine houdt geen rekening met de werkelijke belading. Dus bij een belading van 20 kg zal ook water worden gebruikt voor 50 kg. Uiteraard wil men in dit geval een waterhoeveelheid dat bij 20 kg belading hoort.

Comptabiliteit

Omwille van gebruikersgemak hebben we het Laundry Intelligence Dashboard compatibel gemaakt met alle wasmachines en drogers—zolang Smart Control op de machine is geinstalleerd. 

Kernfuncties  

  • 1 plek waar de data uit uw machine terecht komt
  • Intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface
  • Maak de dataweergave als gedetailleerd als u wenst
  • Gebruik deze data ter bevordering van uw bedrijfsvoering
  • Bespaar in gebieden waar voorheen geen inzicht in was
  • Compatibel met Vartex Smart Control en Girbau Inteli

Neem Contact Op

Ben je nieuwsgierig om te horen hoe wij wasserijen kunnen helpen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Castorweg 60
8938 BE Leeuwarden

058 250 47 16
[email protected]

 

KvK: 51285991

 

Vartex