In de wasserij vrezen we het allemaal. 15 minuten lang staan de sprinklers van de droger aan. En niemand die het opmerkt, totdat het te laat is. Zodra u het weet staan de machines voor de helft onder water. Of nog erger, als het te laat is, staat de wasserij in brand en staan er levens op het spel.

Risico Van Het Vak

Iedere dag dat een wasserij draait, bestaat een kans dat iets misgaat. Of het nu een sprinkler is met brand als gevolg of een deur die te lang open staat. Het is logisch dat u op de hoogte wil zijn van de fouten van uw machines en risico’s wil beperken.  Daarom hebben we een intuïtief notificatie systeem ontworpen in Laundry Intelligence.

U kunt zelf kiezen voor de prioriteit van een alarm. Als u niet steeds een melding wil van een open deur, dan kunt ervoor kiezen om geen melding te ontvangen. In plaats daarvan kruist u bijvoorbeeld aan dat u wel een e-mail wil ontvangen als een machine oververhit raakt (overheat).

 

Waarom Een Melding?

Uit gesprekken met managers begrepen wij dat er een grote vraag bestond naar notificaties. Zo zei een manager “Ik wil niet steeds naar een machine lopen of iemand sturen. Dat kost mij te veel tijd. Tijd die ik liever besteed aan nuttige activiteiten binnen mijn wasserij. Maar ja, je wil ook niet zo’n machine aan zijn lot overlaten. Als er iets mis is, dan wil je er snel bijzijn. Daarom wil ik gewoon een seintje als er iets fout zit.”

Via de Mail

De wens van deze manager werd gedeeld door de meesten met wie wij spraken. Dan was het de vraag: Hoe wilt u een notificatie ontvangen? Het antwoord was massaal: E-Mail! “Op mijn mail ben ik altijd bereikbaar” is wat we vaak hoorden. “Ik kan mijn mail ook via mijn smartphone lezen, dus altijd bij de hand.” Vervolgens kunt u in het dashboard zien wat er precies aan de hand is.

In het Alarm Overzicht vindt u alle recente alarmen. Alle relevante informatie over de error staat hier:

  • Type
  • Tijdstip
  • Tijdsduur

U kunt er vervolgens voor kiezen om het overzicht te downloaden.

Mis Geen Alarm Meer

Met het notificatie systeem mist u geen alarm als u aangeeft dat u een notificatie wenst. U krijgt dan simpelweg tijdig een melding als er iets mis is. En als er dan toch iets aan de hand is, kunt u adequaat handelen!

Ben u geïnteresseerd geraakt in Laundry Intelligence Dashboard? Neem dan gerust een kijkje op de speciale pagina, waar u ook een demo kunt bekijken: Dashboard: https://vartex.nl/laundry-intelligence/