Geen zorgen, u hoeft niet meer te gissen. In de laatste update van Laundry Intelligence Dashboard kunt u precies zien wat uw was kost. Het enige wat u nodig heeft is de prijs van uw gas, water, elektra en manuren. De rest doen wij.

Nou, wat kost het?

Het is toch gek? We investeren met passie in nieuwe machines. We breiden onze capaciteit uit en we kunnen de wereld aan! Maar dan… wat doen onze machines? Ja, als het goed is, doen ze wat ze moeten doen… wassen en drogen. Dat is logisch.

Alles lijkt dus in eerste instantie in orde; met andere woorden, op het oppervlak hoeft er niks te gebeuren. Maar vaak kunnen we niet exact meten wat onze activiteit, energie en kosten opleveren. En dat is zonde.

Wij begrijpen dat u uw wasserij efficiënt wil leiden. Daarom hebben we voor de efficiënte manager onze software uitgebreid met exacte kosteninzicht.

Het werkt op een simpele wijze. Laundry Intelligence Dashboard heeft slechts het volgende nodig:

  1. Wat is de prijs van uw water?
  2. Wat is de prijs van uw gas en elektra?
  3. Wat is de prijs van uw mankracht?

En klaar is Cees (ok, de was moet eerst gedraaid worden). Vervolgens worden de kosten berekend en gepresenteerd in samenhang met de totale activiteit van uw machine:

Nu weet u precies wat een enkeltje schoon kost.

One Stop Locatie

Het is ons doel om Intelligence Dashboard uw “one stop” locatie te maken voor informatie uit uw wasserij. Daarom blijven wij innoveren en maken we personalisatie van de getoonde informatie mogelijk. U moet het zien als een stad waar iedere inwoner een favoriete plek heeft. Met andere woorden, wij zorgen ervoor, mede door input van managers, dat u in Laundry Intelligence de informatie kunt verzamelen die voor uvan belang op een bepaald moment.

Uniforme Visie

Wij geloven namelijk in een uniforme visie. De efficiënte manager wil aan het einde van de dag in een oogopslag zien wat zijn/haar wasserij heeft gepresteerd in een periode (uur, dag, week of jaar). En dat kan alleen als er toegang is tot 1 plek waar alles samenkomt. Niet alleen wat de OEE is van een dag, maar ook of er niet te veelwater wordt gebruikt voor 50 KG was. En welke storingen plagen het proces het meest?

Dus, vraag uzelf: wat is efficiëntie als er geen oplossingen gevonden kunnen worden? En om oplossingen te vinden, moeten we eerst weten wat er exact aan de hand is in onze wasserij. Voegt u zich bij de zoektocht naar een optimaal proces?

Ben u geïnteresseerd geraakt in Laundry Intelligence Dashboard? Neem dan gerust een kijkje op de speciale pagina, waar u ook een demo kunt bekijken: https://vartex.nl/laundry-intelligence/