Mijlpaal

Bij Vartex hebben we zojuist een mijlpaal bereikt. We hebben namelijk de eerste vestiging van onze klant volledig aangesloten op Vartex Smart Control en Laundry Dashboard. Als enige wasserij in Nederland heeft de wasserij volledig inzicht in haar proces. Samen met onze klant kijken we uit naar de vele successen die de wasserij zal bereiken!

Wat zijn Smart Control en Smart Control & Laundry Intelligence Dashboard?

Smart Control is ons universele software voor uw wasmachine. In plaats van verouderde printplaten, leveren wij onze software op een gebruiksvriendelijke PLC (partnership met Schneider). Bovendien werkt de software op machines van elke fabrikant, waardoor Smart Control naadloos integreert met uw huidige systemen.

Vartex Laundry Intelligence Dashboard is de plek waar alle informatie terecht komt uit Smart Control. U krijgt hier een gedetailleerd blik van uw machines. Vervolgens kunt een uitdraai maken van de data door een universele koppeling. Met andere woorden, het Laundry Intelligence Dashboard kan gekoppeld worden aan de software die uw voorkeur heeft.

Wat vertelt Laundry Intelligence Dashboard mij?

Vartex Laundry Dashboard geeft antwoord op deze vragen en meer:

  • Exact hoeveel water gebruikt mijn wasmachine?
  • Exact hoeveel gas gebruikt mijn droger?
  • Gebruik ik genoeg water voor mijn linnen?
  • Wat is mijn OEE?
  • Wat is de gemiddelde draaitijd van mijn machines?
  • Welke storingen hebben mijn machines?
  • Hoe vaak krijg ik een storing?
  • Was ik op de juiste temperatuur?

 

Voorheen was het gissen naar deze informatie voor de organistatie van uw bedrijfsvoering. En wij begrijpen dat u een efficiënt proces wenst. Daarom heeft ons team lang gewerkt aan de innovatie die eindelijk duidelijkheid brengt in de prestaties van uw machines: Vartex Laundry Intelligence Dashboard. Met het Vartex Laundry Intelligence Dashboard krijgt u antwoord op al deze vragen en meer.

De Toekomst

Met het duo van Smart Control en Laundry Dashboard wordt uw wasserij getransformeerd in een slimme en gebruiksvriendelijke omgeving: de wasserij van de toekomst waar fouten schaars zijn.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Vartex Smart Control? Neem dan een kijkje op deze pagina: https://vartex.nl/smart-control/ En hier vindt u een demo van Laundry Dashboard: https://vartex.nl/laundry-intelligence/