COVID-19 heeft een grote impact op de wasserij wereld. De geschiedenis heeft ons geleerd dat de was- en schoonmaakbranche een hands-on aanpak vereisen. De oude mentaliteit is dat managers ter plaatse moeten zijn om de operaties efficiënt te beheren. Maar dat is een verouderde benadering. Er zijn momenten waarop we simpelweg niet op de werkvloer kunnen staan. Nooit tevoren was dat duidelijker dan nu, tijdens de wereldwijde COVID-19 pandemie.

Van huis werken en toch in de wasserij staan tijdens COVID-19

In veel landen is de wasserijindustrie een essentiële industrie. Belangrijke actoren, zoals ziekenhuizen, zijn van hen afhankelijk, wat betekent dat ze blijven wassen tijdens deze uitdagende tijden. Maar we mogen de veiligheid van de mensen in deze branche niet vergeten. Op het eerste gezicht lijkt werken van huis in deze branche een heel karwei. Er bestaan echter geweldige tools die het makkelijker maken om uw wasserij van huis te runnen. 

Wassen tijdens een pandemie

Laten we eerlijk zijn: toen Vartex het Laundry Intelligence Dashboard creëerde, hielden we geen rekening met een pandemie. Maar de ware kracht en nut van dit instrument kwam tijdens de crisis naar voren. Op het hoogtepunt van de pandemie was er een maximumaantal mensen toegestaan ​​op de vloer. Managers werden dus gedwongen vanuit huis te werken.

Een weergave van de data uit een wasmachine in Vartex Laundry Intelligence. Hier zien we een mismatch tussen de geprogrammeerde temperatuur en de werkelijke temperatuur van de wasmachine

Stel je voor dat je vanuit huis toezicht houdt op een batch, zonder enig inzicht:

– Worden bacteriën gedood?

– Heeft de wasmachine de geprogrammeerde temperatuur bereikt?

– Hoeveel KG hebben we vandaag gewassen?

– Hoeveel water gebruiken we nu, op dit moment?

– Worden batches echt op de juiste manier schoongemaakt en gedroogd?

We horen je al denken: “Ja, dat is mooi. Ik wou dat ik de machine kon zien draaien en het proces ter plaatse kon controleren. Maar… ik zit thuis. “

Inzicht op afstand in uw wasmachines en drogers (in realtime)

Nou, Laundry Intelligence toont antwoorden op de bovenstaande vragen in real time; je ziet de wasmachine of droger draaien en ziet de output terwijl de machine draait. Je krijgt meer informatie dan wanneer u voor de machine zou staan. Je krijgt namelijk een kijkje in de machine terwijl je thuis zit.

Het Hoofdscherm in Laundry Intelligence Dashboard

Deel jouw verhaal tijdens COVID-19

Dus, dat is hoe onze klanten en gebruikers van Laundry Intelligence van huis werken. Nu zijn we benieuwd naar jouw ervaring van de laatste tijden in de wasserij / linnenservice. Deel gerust je verhalen in de comments of op LinkedIn. Meer informatie over Laundry Intelligence vind je op onze website.