Storing en Servicemonteur (Elektrotechniek)

Leeuwarden – Fulltime / Parttime

Als Storing en servicemonteur (Elektrotechniek) ben je dagelijks bezig met het onderhouden van het machinepark en het oplossen van elektrotechnische storingen.

Wat ga je doen?

Als Storing en Servicemonteur (Elektrotechniek) ben je bezig met het onderhouden van het machinepark van onze klanten (industriële wasserijen) en het oplossen van storingen. Of het nu gaat om een mechanisch mankement, storing in de software of hardware, jij gaat het doen.

Het mooie is dat je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt en daarnaast bezig mag zijn met onderhoud, storingen en modificaties aan diverse machines en installaties.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken binnen een hecht en enthousiast team waar naast hard werken, gezelligheid erg belangrijk is. Verder bieden we jou:

  • Een mooi conform maandsalaris afhankelijk jouw kennis & ervaring;
  • Gebruik van een bedrijf bus voor het rijden van en naar klussen (Mercedes Benz Vito)
  • 28 vakantiedagen aangevuld en 8% vakantiegeld;
  • Een flexibele werkweek 36 uur met afwisselende diensten

Wat breng je mee?

Voor de functie van Storing en onderhoudsmonteur (Elektrotechniek) voldoe je grotendeels aan onderstaande functie eisen:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek niveau 4, Energietechniek niveau 4, Mechatronica niveau 4, Allround Operationeel Technicus niveau 4, of gelijkwaardig;
  • Je hebt goede sociale/communicatieve vaardigheden.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

VARTEX is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor de was-industrie en leverancier van industriële wasapparatuur. Onze gewaardeerde klanten behoren tot ‘s werelds toonaangevende wasserijen, van Nederland tot Sint Maarten (Nederlandse Cariben).

Bij Vartex zorgen we voor levering, installatie en onderhoud van industriële wasapparatuur. Als een van de meest veelzijdige bedrijven in de was-industrie bieden wij voor elke wasserij de juiste oplossing. Of het nu gaat om het leveren en installeren van nieuwe wasmachines, drogers en wastunnels, het aanpassen van bestaande wasapparatuur met onze in-house software, of het aansluiten van de wasserij op ons managementinformatiesysteem, wij doen het allemaal.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je 28 uur per week aan de slag bij onze vestiging in Leeuwarden.

Wil je meer weten over de vacature? Of wil jij solliciteren? Neem dan contact op met Justin Timmer.

Essentials

Uren

36

Locatie

Leeuwarden

Opleiding

MBO

Taal

Nederlands & Engels