Commercieel-administratief medewerk(st)er

Leeuwarden – Parttime

Word jij enthousiast van goede service, ben je commercieel én heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Combineer dan al jouw talenten en ga voor 28 uur in de week aan de slag als Commercieel Medewerker Binnendienst bij VARTEX Laundry Technology.

Wat ga je doen?

Samen met een enthousiast en hard werkend team help en beheer je onze klanten én ben je verantwoordelijk voor de orders in het systeem. Je dagelijkse taken zullen divers zijn, verwerken van orders, opvolgingsgesprekken voeren, het coördineren van vergaderingen en het beheren van je team. Je zult fungeren als een brug tussen onze organisatie en onze klanten, ervoor zorgend dat hun behoeften worden vervuld en dat alle diensten op een tijdige en efficiënte manier worden geleverd.

Om in deze rol uit te blinken, moet je sterke communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden hebben, en in staat zijn om zelfstandig en als onderdeel van een team te werken. Je moet sterke relaties kunnen opbouwen met klanten en belanghebbenden, en bekwaam zijn in het beheren van een team van technici.

Daarnaast houd jij je bezig met:

  • Het calculeren, opmaken en nabellen van offertes;
  • Het invoeren en afhandelen van de ­­orders;
  • Beheren van inkomende en uitgaande facturen

 

Wat bieden we jou?

Je komt te werken binnen een hecht en enthousiast team waar naast hard werken, gezelligheid erg belangrijk is. Verder bieden we jou:

  • Een mooi conform maandsalaris afhankelijk jouw kennis & ervaring;
  • Werkdagen in overleg;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 3 extra ingeroosterde vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een flexibele werkweek van 28 uur

Wat breng je mee?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij VARTEX ben je servicegericht en proactief. Met jouw communicatieve skills weet je de klanten zowel telefonisch als per mail te adviseren over onze producten. Daarnaast ben je uiteraard commercieel ingesteld. Zo beheer jij een aantal zakelijke relaties en weet je in te spelen op de behoefte van de klant. Uiteraard kun je goed zelfstandig uit de voeten en weet je ook de samenwerking met collega’s op te zoeken indien nodig. Verder breng je mee:

  • Een afgeronde MBO opleiding;
  • Enige ervaring in een soortgelijke rol;
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Meer over jouw nieuwe werkgever!

VARTEX is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software voor de was-industrie en leverancier van industriële wasapparatuur. Onze gewaardeerde klanten behoren tot ‘s werelds toonaangevende wasserijen, van Nederland tot Sint Maarten (Nederlandse Cariben).

Bij Vartex zorgen we voor levering, installatie en onderhoud van industriële wasapparatuur. Als een van de meest veelzijdige bedrijven in de was-industrie bieden wij voor elke wasserij de juiste oplossing. Of het nu gaat om het leveren en installeren van nieuwe wasmachines, drogers en wastunnels, het aanpassen van bestaande wasapparatuur met onze in-house software, of het aansluiten van de wasserij op ons managementinformatiesysteem, wij doen het allemaal.

Als Commercieel Medewerker Binnendienst ga je 28 uur per week aan de slag bij onze vestiging in Leeuwarden.

Wil je meer weten over de vacature? Of wil jij solliciteren? Neem dan contact op met Daniel Forouzfar.

Essentials

Uren

28

Locatie

Leeuwarden

Opleiding

MBO

Taal

Nederlands & Engels