Smart Control: Weer Succesvolle Installatie

Samen met onze klant hebben we afgelopen weekend een nieuwe stap gezet in de modernisering van de wasserij en industrie. We hebben namelijk Smart Control en Laundry Intelligence verder uitgerold bij deze klant. In de video krijgt u een korte impressie van Smart Control in actie op deze nieuwe machine.

Recentelijk had deze klant had al gekozen voor Smart Control voor een groot aantal Girbau machines. En na dit weekend is onze gewaardeerde klant nog een slimmere machine rijker. Ook deze nieuwe machine is aangesloten op Laundry Intelligence, waardoor de prestatie gemeten wordt.

Wij danken onze klant voor het vertrouwen in de kracht van onze software!

Wat is Smart Control?

Smart Control is ons universele software voor uw wasmachine. In plaats van verouderde printplaten, leveren wij onze software op een gebruiksvriendelijke PLC (partnership met Schneider). Bovendien werkt de software op machines van elke fabrikant, waardoor Smart Control naadloos integreert met uw huidige systemen.

 

Wat is Laundry Intelligence?

Laundry Intelligence is de plek waar alle informatie terecht komt uit Smart Control. U krijgt hier een gedetailleerd blik van uw machines. Vervolgens kunt een uitdraai maken van de data door een universele koppeling. Met andere woorden, het Laundry Intelligence Dashboard kan gekoppeld worden aan de software die uw voorkeur heeft.

Vartex Laundry Dashboard geeft antwoord op deze vragen en meer:

  • Exact hoeveel water gebruikt mijn wasmachine?
  • Exact hoeveel gas gebruikt mijn droger?
  • Gebruik ik genoeg water voor mijn linnen?
  • Wat is mijn OEE?
  • Wat is de gemiddelde draaitijd van mijn machines?
  • Welke storingen hebben mijn machines?
  • Hoe vaak krijg ik een storing?
  • Was ik op de juiste temperatuur?

 

 

Voorheen was het gissen naar deze informatie voor de organisatie van uw bedrijfsvoering. En wij begrijpen dat u een efficiënt proces wenst. Daarom heeft ons team lang gewerkt aan de innovatie die eindelijk duidelijkheid brengt in de prestaties van uw machines: Vartex Laundry Intelligence Dashboard. Met het Vartex Laundry Intelligence Dashboard krijgt u antwoord op al deze vragen en meer. Zo transformeert uw wasserij in een slimme en gebruiksvriendelijke omgeving van de toekomst waar fouten schaars zijn.

Meer informatie over Smart Control & Laundry Intelligence en hun functies vindt u op deze pagina. Op onze website vindt u verder een uitgebreid overzicht van alle Girbau machines. En uiteraard staan we altijd voor u klaar als u vragen hebt!