We hebben nog een industriele wasmachine slimmer gemaakt door de ombouw met Smart Control, onze universele wasmachine software. Vorige week deelden we al een foto van het proces en nu we zijn blij om u het resultaat te tonen. 

Smart Control op een industriele wasmachine

Smart Control is ons universele software voor uw wasmachine. In plaats van verouderde printplaten, leveren wij onze software op een gebruiksvriendelijke PLC (partnership met Schneider). Bovendien werkt de software op machines van elke fabrikant, waardoor Smart Control naadloos integreert met uw huidige systemen. Vorig jaar hebben we Smart Control reeds nagenoeg compleet uitgerold bij een wasserij. Dit was de eerste wasserij in Nederland die volledig is aangesloten op Smart Control en Laundry Intelligence (ons dashboard dat data uit alle machines grafisch maakt).

Vorige week…
En nu… Daar is ‘ie dan: De fotogenieke én slimme machine!

Ecologisch wassen met Smart Control

Uit onderzoek van TKT blijkt dat het afstemmen van waterniveau aan de belading in sterke energiebesparing resulteert. Het voorbeeld dat zij geven is een besparing van 34% bij belading van 45 kg in een 68 kg machine, op voorwaarde dat het water afgestemd wordt op de belading. Helaas is dit echter niet altijd het geval; sterker nog, vaak is afstemming niet mogelijk met de huidige besturingen.

TKT meldt dat de discrepantie tussen belading en water alleen met de juiste besturing (software) opgelost kan worden. Dat is exact het doel van Smart Control. In Smart Control kunt u namelijk zeer gemakkelijk een wasprogramma op maat samenstellen. Zo kiest u voor het juiste watergebruik, dosering, tijdsduur van de dosering enz.

De “motor” die Smart Control aandrijft

Hierdoor kunt u zorgen voor een ecologisch verantwoord water, gas- en elektragebruik. Als u 30 KG wast met een 60 KG-machine kunt u er toch zorgen dat er exact genoeg water gebruikt wordt. Standaard zal water gebruikt worden voor de capaciteit van 60 KG. Dit is uiteraard niet ideaal als uw belading lager is.

Meer informatie over Smart Control

Voor meer informatie over Smart Control en zijn kernfuncties, verwijzen wij u graag de speciale pagina. Ook kunt u altijd vrijblijvend een brochure van Smart Control aanvragen.