U weet misschien wel hoeveel kilo linnen u wast per week. Deze informatie bepaalt u immers gemakkelijk zelf. Het volgende is echter lastiger te bepalen:

  • Exact hoeveel water gebruikt mijn wasmachine?
  • Exact hoeveel gas gebruikt mijn droger?
  • Gebruik ik genoeg water voor mijn linnen?
  • Wat is mijn OEE?
  • Wat is de gemiddelde draaitijd van mijn machines?
  • Welke storingen hebben mijn machines?
  • Hoe vaak krijg ik een storing?
  • Was ik op de juiste temperatuur?

Voorheen was het gissen naar deze informatie voor de organistatie van uw bedrijfsvoering. En wij begrijpen dat u een efficiƫnt proces wenst. Daarom heeft ons team lang gewerkt aan de innovatie die eindelijk duidelijkheid brengt in de prestaties van uw machines: Vartex Laundry Intelligence Dashboard.

Met het Vartex Laundry Intelligence Dashboard krijgt u antwoord op al deze vragen en meer. In een demo video leggen wij precies uit hoe het Dashboard werkt. U vindt de video op onze website: https://vartex.nl/laundry-intelligence/