Girbau actie wegens succes verlengd! Ontvang nu gratis Laundry Intelligence bij nieuwe Girbau wasmachine of droger.

We vieren de lancering van Laundry Intelligence nog even langer door met onze Girbau actie. Tijdelijk geven we een 1-jarig abonnement Laundry Intelligence cadeau bij elke nieuwe Girbau wasmachine en droger (zowel lease als aankoop komt in aanmerking).

Wat is Laundry Intelligence?

Vartex Laundry Intelligence Dashboard is de plek waar alle informatie terecht komt uit Smart Control. U krijgt hier een gedetailleerd blik van uw machines. Vervolgens kunt een uitdraai maken van de data door een universele koppeling. Met andere woorden, het Laundry Intelligence Dashboard kan gekoppeld worden aan de software die uw voorkeur heeft.

 

Wat vertelt Laundry Dashboard mij?

Vartex Laundry Dashboard geeft antwoord op deze vragen en meer:

  • Exact hoeveel water gebruikt mijn wasmachine?
  • Exact hoeveel gas gebruikt mijn droger?
  • Gebruik ik genoeg water voor mijn linnen?
  • Wat is mijn OEE?
  • Wat is de gemiddelde draaitijd van mijn machines?
  • Welke storingen hebben mijn machines?
  • Hoe vaak krijg ik een storing?
  • Was ik op de juiste temperatuur?

Voorheen was het gissen naar deze informatie voor de organistatie van uw bedrijfsvoering. En wij begrijpen dat u een efficiënt proces wenst. Daarom heeft ons team lang gewerkt aan de innovatie die eindelijk duidelijkheid brengt in de prestaties van uw machines: Vartex Laundry Intelligence Dashboard. Met het Vartex Laundry Intelligence Dashboard krijgt u antwoord op al deze vragen en meer.

 

 

Het is ons doel om Intelligence Dashboard uw “one stop” locatie te maken voor informatie uit uw wasserij. Daarom blijven wij innoveren en maken we personalisatie van de getoonde informatie mogelijk. U moet het zien als een stad waar iedere inwoner een favoriete plek heeft. Met andere woorden, wij zorgen ervoor, mede door input van managers, dat u in Laundry Intelligence de informatie kunt verzamelen die voor uvan belang op een bepaald moment.

Meer informatie over Laundry Intelligence en zijn functies vindt u op deze pagina. Op onze website vindt u verder een uitgebreid overzicht van alle Girbau machines. Uiteraard staan we altijd voor u klaar als u vragen hebt!

Geïnteresseerd geraakt in deze actie? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen.