U hebt recentelijk vast wel eens eten besteld op uw telefoon. Het is ook waarschijnlijk dat u uw telefoon gebruikt om de thermostaat thuis of op kantoor in te stellen. En hoe zit het met het volgen van een pakketje? Juist.

Stelt u zich nu voor dat u reserveonderdelen rechtstreeks vanaf uw telefoon bestelt terwijl u voor een wasmachine in nood staat. Stelt u zich voor dat u de status van uw machines op uw telefoon controleert tijdens de break van een (Zoom) meeting of wanneer u van huis werkt. En denk dan eens aan het gemak van het lezen van een handleiding op uw telefoon voordat u sleutelt aan een defecte droger.

Niet alleen dit hebben we mogelijk gemaakt, maar we hebben een extra stap gezet. Kortgezegd heeft Vartex een app gemaakt die een hub vormt voor zowel wasserijen als hun leveranciers.

Vartex App voor wasserijen

Met de Vartex App krijgen wasserijen een one-stop-location. Wasserijpersoneel kan de prestaties van machines controleren, toegang krijgen tot machinedocumentatie, op de hoogte worden gebracht van storingen, onderhoud plannen/oplossen en een overzicht krijgen van machines en orderhistorie. Laten we deze voordelen eens nader bekijken.

Bestel onderdelen en bekijk de bestelgeschiedenis

De Vartex App heeft een ingebouwde winkel voor reserveonderdelen. Momenteel worden onderdelen geleverd door Vartex. Maar binnenkort voegen externe distributeurs zich bij het platform en hebben ze hun eigen marktplaats. Deze externe distributeurs kunnen vanaf nu bij Vartex hun eigen winkel aanvragen, exclusief voor hun klanten (daarover in een paar seconden meer).


De visie achter de mobiele winkel is eenvoudig. Als u zo snel mogelijk een reserveonderdeel nodig hebt, zou u dat met een paar klikken moeten kunnen regelen. 

Echt, het bestelproces is zo simpel.

Graphical user interface, application  Description automatically generated

Check machineprestatie

Klanten van Vartex weten hoe specifiek ons ​​managementdashboard, Laundry Intelligence, is. In feite is het ‘s werelds meest geavanceerde was-informatiesoftware. Maar stelt u zich de kernfuncties van Laundry Intelligence voor in mobiele vorm. Nou, die hebben we geïntegreerd in de Vartex App. Wanneer u de app opent, krijgt u een overzicht van de prestaties van uw machines en de meest voorkomende fouten.

Vartex App en Laundry Intelligence

 

Onderhoud plannen en oplossen

Met de Vartex App plant u eenvoudig toekomstig onderhoud en ontvangt u een melding wanneer het tijd is. En zodra het onderhoud is voltooid, maakt u daar een melding van in de app. In het gedeelte waar u het onderhoud afrondt, is er ook een optie om de onderdelen te bestellen die u nodig hebt. Nogmaals, we willen het allemaal een stukje makkelijker maken. 

Toegang tot machinedocumentatie

Hebt u ooit een boek of artikel op uw telefoon gelezen? Vast wel. Dus waarom zou u geen handleiding, handboek, onderdelenlijst lezen. etc. op uw smartphone? Vaak hebben we deze boeken nodig als we voor een apparaat staan. Hoe mooi zou het zijn om ze in uw zak te dragen?

Foutmeldingen

Als er iets misgaat, moet u dit zo snel mogelijk weten zodat u het kunt oplossen voordat het erger wordt. Daarom stuurt de Vartex App pushmeldingen als er een alarm is. Denk aan een noodstop, deurslotstoring, onbalans, enz. U bent de eerste die het weet.

 

Graphical user interface, application  Description automatically generated

Voor leveranciers en fabrikanten

Zoals u hierboven leest, is de Vartex App een hub voor zowel industriële wasserijen als hun levanciers. Maar het is ook gemaakt voor fabrikanten van wasserijmachines. Leveranciers en fabrikanten kunnen de Vartex App gebruiken om hun klanten te bevoorraden en te ondersteunen. Ze kunnen hun eigen versie van de app aanvragen. Dat betekent dat de organisatie een eigen mobiele onderdelenwinkel binnen de app krijgt. Daarmee komt de mogelijkheid om machinedocumentatie te uploaden en een directe lijn met klanten tot stand te brengen. Oftewel een mobiele wasserij-hub, uniek voor de leverancier en zijn klanten.

De toekomst van de wasserij is slim en mobiel

We hebben het al eerder gezegd. Als bedrijf hebben we ons ten doel gesteld de toekomst van de industriële wasserij te ontwikkelen. En we hebben eerder al gesproken over de “Smart Laundry”. Een plek waar machines verbonden zijn en onderdeel vormen van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk ecosysteem. Het is een plek waar u ziet hoe machines presteren, aan de hand van tastbare data, in plaats van black boxes te zijn. Hierdoor kunt u beslissingen nemen op basis van gegevens geproduceerd door uw processen; gegevens waarmee u de behoeften van morgen voorspelt. Ten slotte is de Smart Laundry is een plek waar milieuvriendelijk schoonmaken toegankelijk en eenvoudig wordt.

De Vartex App is de recentste stap in het realiseren van die visie en voegt zich bij onze reeks innovatieve slimme producten. De app integreert perfect met ons universele besturingssysteem voor stand-alone wasmachines, Smart Control en onze managementinformatiesoftware, Laundry Intelligence.

Vandaag zetten onze klanten de volgende stap in de toekomst. Maar er is geen reden om te rusten; we werken al aan de volgende innovatie die de wasserij een slimme en betere plek maakt. Tot snel.

___________________________________________________________________

Bezoek onze website als u meer wilt weten over de kracht van de Vartex App. Bent u leverancier en wilt u weten hoe u de Vartex App kunt gebruiken om klanten rechtstreeks van dienst te zijn, neem dan gerust contact op.

En mocht u benieuwd zijn naar al onze Smart Laundry producten, neem dan een kijkje op onze website.