Een kijkje in de slimme wasserij met Smart Control

Afgelopen week hebben we samen met Schneider Electric een mooie bedrijfsfilm opgenomen bij Elis Hoogeveen. In deze film laten we zien hoe deze vestiging zijn wasproces heeft geoptimaliseerd en milieuvriendelijker heeft gemaakt. 

Zo vertellen Wim Naarding (Schneider Electric), Jacko Dekker (Elis Hoogeveen) en Darius Forouzfar (Vartex) over de implementatie van een PLC en EcoStruxure software van Schneider Electric, waarmee meer inzicht is gecreëerd in wat er gebeurt in de industriële wasmachines van Elis. Aan de hand daarvan kan de wasserij efficiëntere en slimmere wasprogramma’s draaien.

Darius Forouzfar aan het woord over de rol van Vartex

De film was de meest recente gebeurtenis uit de samenwerking tussen Schneider en Vartex. Met de film wordt een beeld geschetst van het grote plaatje. Met andere woorden: we tonen hoe Smart Control door de hulp van Schneider bij Elis Hoogeveen terecht is gekomen en welke voordelen het voor de wasserij heeft. Het was een fantastische samenwerking met Elis en Schneider, waar wij als Vartex enorm trots op zijn. 

Wim Naarding vertelt over de betrokkenheid van Schneider Electric

Wat is het doel van de film?

Zoals gezegd laten we zien hoe Elis Hoogeveen zijn wasproces heeft geoptimaliseerd. Een belangrijk component, dat in het verlengde daarvan ligt, is groener wassen. Tot nu toe hebben we in tekstvorm aan de wereld beschreven wat onze wasmachinebesturing kan. Maar nu brengen we u samen met Schneider in de praktijk bij Elis. We laten de General Manager van de vestiging, Jacko Dekker, aan het woord om zijn ervaring te delen. Hij vertelt waarom hij voor Smart Control heeft gekozen. Ook toont hij aan de hand van concrete data hoe zijn processen zijn geoptimaliseerd. Kortgezegd, geeft de film u een blik in een slimme wasserij. 

Ten slotte wordt aandacht besteed aan de relatie tussen Vartex en Schneider. Wim Naarding vertelt over de manier waarop de PLC van Schneider Smart Control in een fysiek jasje heeft gestoken. En Darius deelt de redenen waarom Vartex juist voor Schneider heeft gekozen. 

We kijken ernaar uit om het resultaat met u te delen zodra het klaar is!